Menu

Menuerne kan sammensættes efter den enkelte kundes behov, og jeg hjælper gerne med fleksible løsninger hvor maden serveres enten som buffet eller som a la carte, afhængigt af hvad der passer til netop jeres arrangement eller fest.

Vinter menu 2021

  • Friskbagt surdejsbrød og pisket smør
  • Forretter
  • Sprødstegt helleflynder
  • Ristet kammuslig
  • Jomfruhummer fra Læsø
  • Hovedretter
  • og mere...
3 retter 475 kr,- / 4 retter 575 kr,- Læs mere

Forårsmenu 2021

  • Friskbagt koldhævet surdejsbrød & pisket smør
  • Forretter
  • Sprødstegt rødtunge
  • Fynske hvide asparges
  • Havfrisk stenbidderrogn
  • Hovedretter
  • og mere...
3 retter 475,- / 4 retter 575,- Læs mere

Konfirmations buffet 2021

  • Friskbagt koldhævet surdejsbrød & pisket smør
  • Anrettet forret
  • Koldrøget færøsk laks
  • Eller
  • Sprødstegt rødfisk
  • Hovedretter
  • og mere...
450,- pr kuvert Læs mere

Konfirmationsmenu 2021

  • Friskbagt koldhævet surdejsbrød & pisket smør
  • Foretter
  • Koldrøget færøsk laks
  • Fynske hvide asparges
  • Stegt rødfisk
  • Hovedretter
  • og mere...
3 retter 475,- / 4 retter 575,- Læs mere

Bryllupsmenu 2021

  • Friskbagt koldhævet surdejsbrød & pisket smør
  • Kongekrabbe
  • Stegt pighvar fra Fåborg
  • Stegt Jomfruhummer
  • Pocheret kalvemørbrad
  • Frisker
  • Chokoladeterrine
  • og mere...
6 retter 795,- Læs mere

Smørrebrød

  • Paneret og stegt rødspættefilet
  • Økologisk æg
  • Avokado
  • Koldrøget færøsk laks
  • Oksetyndsteg
  • Okse tatar
  • Hønsesalat
  • og mere...
fra 65,- pr. stk. Læs mere