Menu

Menuerne kan sammensættes efter den enkelte kundes behov, og jeg hjælper gerne med fleksible løsninger hvor maden serveres enten som buffet eller som a la carte, afhængigt af hvad der passer til netop jeres arrangement eller fest.

“Take Away Marts menu

  • Menu
  • Forret
  • *Marinerede kammuslinger
  • Hovedret
  • *Glaseret oksebryst
  • Dessert
  • *Kokos/vanilje mousse
  • og mere...
Læs mere

Sommermenu 2021

  • Frisk bagt koldhævet surdejsbrød & friskostcremé
  • Forretter
  • Ristet kammusling
  • vesterhavs pighvar
  • jomfruhummer
  • og mere...
3 retter 475 kr,- / 4 retter 575 kr,- Læs mere

“Take Away Februar Menu

  • MENU
  • *Sprødstegt storebælt torsk
  • *Flamberet peberbøf af oksemørbrad
  • *Gl. pandekager i orange/vaniljehonning
  • og mere...
Min. 2 kuverter Læs mere

Forårsmenu 2021

  • Friskbagt koldhævet surdejsbrød & pisket smør
  • Forretter
  • Sprødstegt rødtunge
  • Fynske hvide asparges
  • Havfrisk stenbidderrogn
  • Hovedretter
  • og mere...
3 retter 475,- / 4 retter 575,- Læs mere

Konfirmations buffet 2021

  • Friskbagt koldhævet surdejsbrød & pisket smør
  • Anrettet forret
  • Koldrøget færøsk laks
  • Eller
  • Sprødstegt rødfisk
  • Hovedretter
  • og mere...
450,- pr kuvert Læs mere

Konfirmationsmenu 2021

  • Friskbagt koldhævet surdejsbrød & pisket smør
  • Foretter
  • Koldrøget færøsk laks
  • Fynske hvide asparges
  • Stegt rødfisk
  • Hovedretter
  • og mere...
3 retter 475,- / 4 retter 575,- Læs mere

Bryllupsmenu 2021

  • Friskbagt koldhævet surdejsbrød & pisket smør
  • Kongekrabbe
  • Stegt pighvar fra Fåborg
  • Stegt Jomfruhummer
  • Pocheret kalvemørbrad
  • Frisker
  • Chokoladeterrine
  • og mere...
6 retter 795,- Læs mere