Menu
Menuerne kan sammensættes efter den enkelte kundes behov, og jeg hjælper gerne med fleksible løsninger hvor maden serveres enten som buffet eller som a la carte, afhængigt af hvad der passer til netop jeres arrangement eller fest.
“Take Away Marts menu
- Menu
- Forret
- *Marinerede kammuslinger
- Hovedret
- *Glaseret oksebryst
- Dessert
- *Kokos/vanilje mousse
- og mere...
Sommermenu 2021
- Frisk bagt koldhævet surdejsbrød & friskostcremé
- Forretter
- Ristet kammusling
- vesterhavs pighvar
- jomfruhummer
- og mere...
“Take Away Februar Menu
- MENU
- *Sprødstegt storebælt torsk
- *Flamberet peberbøf af oksemørbrad
- *Gl. pandekager i orange/vaniljehonning
- og mere...
Forårsmenu 2021
- Friskbagt koldhævet surdejsbrød & pisket smør
- Forretter
- Sprødstegt rødtunge
- Fynske hvide asparges
- Havfrisk stenbidderrogn
- Hovedretter
- og mere...
Konfirmations buffet 2021
- Friskbagt koldhævet surdejsbrød & pisket smør
- Anrettet forret
- Koldrøget færøsk laks
- Eller
- Sprødstegt rødfisk
- Hovedretter
- og mere...
Konfirmationsmenu 2021
- Friskbagt koldhævet surdejsbrød & pisket smør
- Foretter
- Koldrøget færøsk laks
- Fynske hvide asparges
- Stegt rødfisk
- Hovedretter
- og mere...
Bryllupsmenu 2021
- Friskbagt koldhævet surdejsbrød & pisket smør
- Kongekrabbe
- Stegt pighvar fra Fåborg
- Stegt Jomfruhummer
- Pocheret kalvemørbrad
- Frisker
- Chokoladeterrine
- og mere...