Menu

Menuerne kan sammensættes efter den enkelte kundes behov, og jeg hjælper gerne med fleksible løsninger hvor maden serveres enten som buffet eller som a la carte, afhængigt af hvad der passer til netop jeres arrangement eller fest.

Take Away April Menu

  • Menu
  • 3 retter
  • Forret
  • Ristet rødfisk i ramsløg/valdnøddesmør
  • Hovedret
  • Morkelfarseret Hopballe kylling
  • og mere...
395,- pr kuvert Læs mere

Forårsmenu 2021

  • Friskbagt koldhævet surdejsbrød & cremet friskost
  • Forretter
  • Sprødstegt rødtunge
  • Tørmodnet saltet Hr Nielsen skinke
  • Havfrisk stenbidderrogn
  • Hovedretter
  • og mere...
3 retter 475,- / 4 retter 575,- Læs mere

Sommermenu 2021

  • Frisk bagt koldhævet surdejsbrød & cremet friskost
  • Forretter
  • Ristet kammusling
  • Vesterhavs pighvar
  • Læsø Jomfruhummer
  • og mere...
3 retter 475 kr,- / 4 retter 575 kr,- Læs mere

Konfirmationsmenu 2021

  • Friskbagt koldhævet surdejsbrød & cremet friskost
  • Foretter
  • Koldrøget færøsk laks
  • Fynske hvide asparges
  • Stegt rødfisk
  • Hovedretter
  • og mere...
3 retter 475,- / 4 retter 575,- Læs mere

Konfirmations buffet 2021

  • Friskbagt koldhævet surdejsbrød & cremet friskost
  • Anrettet forret
  • Koldrøget færøsk laks
  • Eller
  • Sprødstegt rødfisk
  • Hovedretter
  • og mere...
450,- pr kuvert Læs mere

Bryllupsmenu 2021

  • Friskbagt koldhævet surdejsbrød & pisket smør
  • Kongekrabbe
  • Stegt pighvar fra Fåborg
  • Stegt Jomfruhummer
  • Pocheret kalvemørbrad
  • Frisker
  • Chokoladeterrine
  • og mere...
6 retter 895,- Læs mere