Efterårsmenu 2020

Friskbagt surdejsbrød og pisket smør

Forretter

Vesterhavs pighvar

hvid jordskokpuré - spinat - sprøde jordskokker - pighvarsauce - dildolie

Dampet rødtungefilet

græskar - perleløg - broccoli - hummersauce

Torskeryg

bagt æble puré - skorzonerrod - peberbacon - fiskesauce - peberrod

Hovedretter

Fransk unghane

kantareller - majs - grillet hjertesalat - popcorn - cremet hønsesauce

Krondyrfilet

karamelliserede løg - sorte trompet svampe - tyttebær - friteret ransdyrlav - kryddersauce

Oksemørbrad fra Himmerland

spæde rødbeder - selleripuré - stegt grønkål - svampe - madeira sauce

Desserter

Lille sprød hindbærtærte

saltkaramel creme - efterårshindbær - yoghurtsorbet

Citronmusse

citruscrumble - citronsorbet - sprød marengs - mynteolie

Ymerfromage

æblekompot - æblesorbet - makronknas - ribssauce

Minimum 10 personer

3 retter 475,- / 4 retter 575,-