Forårsmenu 2021

Friskbagt surdejsbrød og pisket smør

Forretter

Pocheret rødtunge

fennikel - ærter - brunet smør - soya - hasselnødder

Fynske hvide asparges

fjordrejer - sort hvidløg - asparges creme - dildolie - forårs urter

Rimmet torsk & stenbidderrogn

glaskål - rygeostcreme - sprød malt - syrnet hasselnød fløde - forårs urter

Hovedretter

Kalvemørbrad

grønne asparges - karamelliserede løg - kantareller - pebersauce

Velfærds kylling

svampe - grillede løg - ærter - hønse sauce - ramsløg

Grillet lammefilet

selleripure - spinat - spæde gulerødder - grønne asparges - oliven sauce

Desserter

Hvid chokolade mousse

pocheret rabarber - rabarbergele - karamel - citron verbena

Lille citrontærte

saltkaramelcreme - blåbær - krokant - honning iscreme

Mørk chokolade ganache

syltede solbær - mandel - youghurtsorbet
3 retter 475,- / 4 retter 575,-