Forårsmenu 2021

Friskbagt koldhævet surdejsbrød & cremet friskost

Forretter

Sprødstegt rødtunge

smør pocherede hvide asparges - fennikel - spinat - pighvarfumé - & ramsløgsolie

Tørmodnet saltet Hr Nielsen skinke

smør pocherede hvide asparges - ramsløgs mousseline - havgus - sprøde croutoner & forårsurter

Havfrisk stenbidderrogn

syldede hvide asparges - nye kartofler - løvstikkemayo - cremet rygeost - & vild peberrod

Hovedretter

Kalvemørbrad

spæde knoldselleri - grønne asparges - grillet kål & morkelsauce

Kylling fra Hopballe mølle

nye løg - karamelliseret blomkål - osten gammelknas & hønse sauce med bornholmsk sennep

Grillet fynsk lammefilet

oksehjertetomat - spinatcreme - grønne asparges - peberbacon & oliven sauce med salvie

Desserter

Hvid chokolade lakrids mousse

pochererede rabarber - iskold rabarbersauce - rabarberflødeis & krokant

Lille syrlig citrontærte

karamel/citruscreme - glaserede blåbær - honning iscreme & blomster

Chokoladecreme på chokoladen noir valrohna manjari

syltede kumquat - mandel - cremet yoghurtsorbet & skovsyre

Min 6 personer

3 retter 475,- / 4 retter 575,-