Vildt aften 13/11

MadMedKant og restaurant Carlslund er gået sammen, og byder velkommen indenfor d. 13/11 2021 kl 18.00 til en hyggelig vildtaften. Aftenen byder på en 4 retters gourmet vildt menu, samt matchende vinmenu.

Vinmenuen er sammensat i samarbejde med Holte Vinlager i Dalum, og vil blive præsenteret af Søren Rasmussen.

Aftenen starter med et lækkert glas champagne og Jesper Poulsen byder velkommen i restauranten.

Vi glæder os til at se jer til en fantastisk aften, i smukke og hyggelige rammer på restaurant Carlslund i Odense.

Vildtmenu

4 retter

Tørmodnet saltet dyrekølle

smørristet brioche - stuvede kantareller - hengemte brombær - vesterhavsost & sort vintertrøffel

Vildtconsomme

røget confiteret fasan - Sherry - urter - pocherede vagtelæg - sprød butterdej & tørrede skovsyre

Friskskudt dådyrfillet

jordskok - karl johan svampe - kvædekompot - spæde rødbeder - syltede grandskud - & vildtsauce

Vanilje pocherede pære

hvid chokolade ganache - saltkaramel - hasselnød cookies - pæresorbet & citrontimian

Pris pr kuvert 695,-

Vinmenu

Matchende vinmenu

4 glas 385,-

Reservation og bordbestilling

info@madmedkant.dk eller 30329798

Mvh.

MadMedKant & Restaurant Carlslund