September Menu

Menu

Stegt Jomfruhummer

selleri - syltede grønne æbler - hasselnødder - muslingesauce & østersblade

Ristet rødtunge

tomat - syltede kantareller - spæde fennikel - tomat bouillon - verbenaolie & kornblomster

Glaseret hummer

grillede abrikoser - grønne stikkelsbær - sommertrøffel - hummerglace & bronzefennikel

Merpris 125,-

Skindstegt knurhane

persillepuré - ærter - syltede perleløg & pighvarsauce

Kalvemørbrad

karameliseret løgpuré - kålskud - skorzonerrødder & kalveglace med syrlige solbær

Let røget poussin

persillerod - spæde majs - tyttebær - sprøde jordskokker & morkelsauce

Stegt duebryst

syltede kartoffel - brombær - spinat - rødbede & trøffelsauce

Efterårshindbær

Luftig mascarpone - hindbær/anis sauce - hvidchokolade - pistacie cookies & hindbærsorbet

Mørk chokolademousse

mørke sommerbær - saltkaramel - brombærsorbet & skovsyre

Fynske kirsebær & blommer

skovhonning - vaniljeis & brændte mandler

Koldhævet surdejsbrød & øko smør

3 retter 495 kr,- / 4 retter 595 kr,-/5 retter 695 kr,-