November Menu

Menu

Stegt Jomfruhummer

selleri - syltede grønne æbler - hasselnødder - muslingesauce & østersblade

Ristet rødtunge

græskar - syltede gule beder - spinat & fiskesauce

Stegt dansk hummer

glaserede mango - gulerod - appelsin - fennikel - dildolie & hummerglace

Merpris 125,-

Skindstegt knurhane

sprød tærte - gulerod - syltede perleløg & pighvarsauce

Kalvemørbrad

karameliseret løgpuré - kålskud - kantareller & sauce med røget marv

Let røget poussin

persillerod - spæde majs - syltede kirsebær & morkelsauce

Farseret vagtel

syltede kartoffel - pighatte - brombær - spinat - rødbede & trøffelsauce

Havtorn fra Nyborg

brændt marengs - havtornsauce - tørrede brownie & yoghurtsorbet

Hvid chokolade ganache

hyldeblomst pocherede pære - saltkaramel - vaniljeiscreme - macadamianødder & mynteolie

Mørk chokolade & blommer

skovhonning - blommesorbet & brændte mandler

Koldhævet surdejsbrød & øko smør

3 retter 495 kr,- / 4 retter 595 kr,-/5 retter 695 kr,-