Juni & Juli Menu 2021

Frisk bagt koldhævet surdejsbrød & cremet friskost

Forretter

Pocheret helleflynder

spæde squash - syltede hvide asparges - fiskefumé & standurter

Stegt vesterhavs pighvar

kantareller - ærter - røde perleløg - skummende blåmusling sauce & ærteskud

Læsø Jomfruhummer

grønne tomater - ærter - stikkelsbær kørvelskum & blomster

Hovedretter

Sommerbuk fra de fynske gårde

spæde løg - oksehjertetomat - ryste ribs - kartoffelcremé på nye kartofler - morkelsauce & havesyre

Kylling fra Hobballe Mølle

Spæde gulerødder - stikkelsbær - farserede morkler - vesterhavsost - luftig purløgsskum & purløgsblomster

Krogmodnet fynsk kalv

kantareller - majs - smør pocherede fynske løg & kalveglace med kirsebær

Dessert

Fynske jordbær

jordbærfløde, jordbærsorbet, pistacie cookies & mynteolie

Mørke sommerbær

chokolademousse, brombærsorbet, makronknas, lakridsurter

Vanilje pocherede rabarber

hvidchokolade/hyldeblomtcreme, rabarbersuppe, mandelkroant & yoghurt sorbet

3 retter 475 kr,- / 4 retter 575 kr,-