Juli Menu 2021

Frisk bagt koldhævet surdejsbrød & cremet friskost

Forretter

Helleflynder

spæde squash - hvide asparges - syltede ramsløgskapers - æter - fiskefumé & strandsennep

Vesterhavs pighvar

sommerkål - ærter - syltede løgskaller - skummende blåmusling sauce & ærteskud

Læsø Jomfruhummer

tomat variation - ærter - kantareller - kørvel fiskesauce - krydderurteolie & bronzefennikel

Hovedretter

Sommerbuk fra de fynske gårde

karamelisserede løg - oksetomat - grandskud - persillecreme - sprøde flæskesvær - morkelsauce & vild karse

Velfærdskylling fra Hobballe Mølle

mini porre - syltede stikkelsbær - spinat - vesterhavsost - luftig purløgsskum & skovens urter

Stegt mørbrad af fynsk kalv

kantareller - majs - røget løgpuré & pebersauce med marv & citrontimian

Alle hovedretter serveres med årstidens guld(nye danske kartofler direkte fra marken)

Dessert

Solmodne fynske jordbær

hvid chokomousse is-kold jordbær sauce - jordbærsorbet - pistacie cookies & hyldeblomster

Mørke sommerbær

sprød vaffel - solbærcreme - chokoladeknas & skovsyregranité

Vanilje pocherede fynske rabarber

hvidchokolade/hyldeblomtcreme - honningbagte haverabarber - mandel/chokoladeknas & yoghurt sorbet

3 retter 475 kr,- / 4 retter 575 kr,-