“Take Away Februar Menu

 

 

MENU

*Sprødstegt storebælt torsk

jomfruhummer/græskarbisque tilsmagt med ingefær & grillet limesaft, bagt græskarcremé, soyaristede græskarkerner & kryderurteolie

*Flamberet peberbøf af oksemørbrad

salbagt knoldselleri i brunet smør, sellericremé, syltede perleløg, spæde rødbeder, sprøde kartoffelkroketter & kraftig pebersauce med madagscar peber

*Gl. pandekager i orange/vaniljehonning

hvid chokolade appelsincremé, iskold appelsinsauce kogt med stjerneanis, mandler i sprød krokant & grøn skovsyre

3 retter 375 kr. pr. kuvert

Tillægsretter

Havfrisk stenbidderrogn

smørstege boghvedeblinis, syltede rødløg, purløg & pisket cremfraice

185 kr

Koldrøget Islandsk laks

komprimerede agurk, glaskål, æbler, syrnet fløde & grillet fladbrød

175 kr

3 franske oste

stikkelsbærkompot, valnødder i rødvinsirup & knækbrød

125 kr

Menuen vil køre fredag & lørdag

Der vil medføre kyndig vejledning & opdeling af retter i farvekoder

Grastis levering ved din hoveddør mellem 16.00 & 18.00

Bestilling forgår via info@madmedkant.dk eller 30329798

Min. 2 kuverter