Vinter menu 2020

Friskbagt surdejsbrød og pisket smør

Forretter

Stegt helleflynder

sød kartoffelpuré - spinat - æbler - ræddike - muslingesauce

Ristet kammuslig

jordskok - grønkål - syltede løg - brunet smør - soya

Cremet hummerbisque

hummerragout - stegt blomkål - tomat - urteolie

Hovedretter

Oksemørbrad fra Himmerland

karamelliserede selleri - borettaneløg - røget marv - morkel sauce

Krondyrfilet

rødbede - hengemte brombær - svampe - løgpuré - vildt sauce

Iberico Sortfodsgris

græskar - stegte bladbeder - syltede rabarber - pebersauce

Desserter

Limemousse

kvæde - hasselnød - æblesorbet - citrontimian

Mørk chokoladekugle

syltede solbær - solbærsauce med anis - sorbet - jernurt

Kokos penna cotta

romsyltede ananas - vaniljeis - kokoscrumble - tørret skovsyre

Min 10 personer

3 retter 475 kr,- / 4 retter 575 kr,-