Vinter menu 2021

Friskbagt surdejsbrød og pisket smør

Forretter

Sprødstegt helleflynder

sød kartoffelpuré - spinat - peberrod - salturt & muslingeskum

Ristet kammuslig

jordskok - grønkål - perleløg - persille & brunet smør skum

Jomfruhummer fra Læsø

fennikel - grillet hjertesalat - vesterhavsost & jomfruhummersauce

Hovedretter

Krogmodnet oksemørbrad

karamelliserede selleri - små løg - røget marv & morkel sauce

Canette bryst i varme krydderier

glaserede figner - vilde svampe - løgpuré - julesalat & sherry sauce med rødbede

Iberisk sortfodsgris

hokaido græskar - rosenkåls blade - gule beder - flæskesvær & pebersauce

Desserter

Fynske æbler & Karamel

bagt æblepuré - syltede æbler - saltkaramelcreme - æblesorbet - jordnødder & ribssauce

Chokoladekugle

syltede solbær - solbærsauce med anis - chokolade knas & solbærsorbet

Pære & Vanilje

pocheret pære - vaniljecreme - nougatknas - pæresorbet & blomster

Min 6 personer

3 retter 475 kr,- / 4 retter 575 kr,-