
Reception
En stor dag er at holde reception for venner, arbejdskollegaer, forretningsforbindelser eller åbent hus, for familie eller gode venner.
Mad Med Kant står klar til at hjælpe med en lækker menu som afspejler råvarer i sæson. Menuen kommer anrettet i små bambus træbåde på fade.
Menu
Koldrøget halehængt laks
cremet fynsk rygeost - variation af hokkadio græskar & økospirer
Håndpillede Skagensrejer
tomatiserede skaldyrsauce - vagtelæg - hengemte hvide asparges - jordskokker & grillet citron
Smørbagt mini croissant
ristet kyllingesalat - svampe - cornichoner - estragon - spæde kålblade & bitre salater
Sprød Croquette
mør bryst af dansk gris - BBQ - syltede ramsløgskapers & purløgsmayonnaise
Nordisk bresaola med vilde urter
violette artiskokker - dehydrerede tomater - trøffel - urtetapenade & ristede boghvede
Citronmazarin
hvid chokolade ganache - saltkaramel & citrusurter