Take Away

April Menu

Stegt Rødtunge
hvide asparges - hestebønner - syltede græskar - persilleolie & cremet pighvarsauce

Krogmodnet Dansk Oksehøjrb
grillede grønne asparges - cremet selleri - petit morkler - nye løg - kartoffel croquette med ramsløg & pebersauce

Chokolade kugle

saltet karamelcreme - bagt rabarberpuré - iskold rabarbersauce med syltede rabarber - ristet pistacie - hvid chokolade knas & rabarbersorbet

Små surdejsboller & saltet smør

475 kr.

Torsdag - lørdag

Tilkøb

Snacks

Baerii Caviar - luftige vafler - fed creme fraiche & purløg 125 kr.

Islandsk stenbidderrogn - blinis - cremet rygeost - rødløg & purløg 95 kr.

Sprød brioche crouton - varmrøget laks fra egen rygeovn - syltede græskar & friskost med lime 95 kr.