
Take Away
April Menu
Stegt Rødtunge
hvide asparges - hestebønner - syltede græskar - persilleolie & cremet pighvarsauce
Krogmodnet Dansk Oksehøjrb
grillede grønne asparges - cremet selleri - petit morkler - nye løg - kartoffel croquette med ramsløg & pebersauce
Chokolade kugle
saltet karamelcreme - bagt rabarberpuré - iskold rabarbersauce med syltede rabarber - ristet pistacie - hvid chokolade knas & rabarbersorbet
Små surdejsboller & saltet smør
475 kr.
Torsdag - lørdag
Tilkøb
Snacks
Baerii Caviar - luftige vafler - fed creme fraiche & purløg 125 kr.
Islandsk stenbidderrogn - blinis - cremet rygeost - rødløg & purløg 95 kr.
Sprød brioche crouton - varmrøget laks fra egen rygeovn - syltede græskar & friskost med lime 95 kr.