Take Away

Maj Menu

Fynske Hvide Asparges

håndpillede fjordrejer - grillet citronmayonnaise - tomatstøv - bitre salater & vilde urter

Dansk Kalvemørbrad

variation af grønne asparges - karamelliserede nye løg - spæde gulerødder - sprød voul au vent & morkelsauce med stegte ramsløg

Fynske Rabarber & Hvid Chokolade

luftig hvid chokoladecreme - langtidsbagt rabarberpuré - makron/pistacie knas - iskold rabarbersauce - rabarbersorbet & citrusurter

Små surdejsboller & saltet smør

495 kr.

Torsdag-Lørdag

Tilkøb

Snacks

Baerii Caviar - luftige vafler - fed creme fraiche & purløg 125 kr.

Stenbidderrogn - blinis - cremet rygeost - rødløg & purløg 95 kr.

Sprød brioche crouton - varmrøget laks fra egen rygeovn - syltede græskar & friskost med lime 95 kr.