
Take Away
Maj Menu
Fynske Hvide Asparges
håndpillede fjordrejer - grillet citronmayonnaise - tomatstøv - bitre salater & vilde urter
Dansk Kalvemørbrad
variation af grønne asparges - karamelliserede nye løg - spæde gulerødder - sprød voul au vent & morkelsauce med stegte ramsløg
Fynske Rabarber & Hvid Chokolade
luftig hvid chokoladecreme - langtidsbagt rabarberpuré - makron/pistacie knas - iskold rabarbersauce - rabarbersorbet & citrusurter
Små surdejsboller & saltet smør
495 kr.
Torsdag-Lørdag
Tilkøb
Snacks
Baerii Caviar - luftige vafler - fed creme fraiche & purløg 125 kr.
Stenbidderrogn - blinis - cremet rygeost - rødløg & purløg 95 kr.
Sprød brioche crouton - varmrøget laks fra egen rygeovn - syltede græskar & friskost med lime 95 kr.