TAKE AWAY PÅSKEMENU

Stegte sild

karrysalat rørt med friske urter - nye løg & smilende vagtelæg

Koldrøget halehængt laks

cremet rygeost - syltede asparges - sprød malt & citrusurter

Smørbagte boghvede blinis

stenbidderrogn - fed creme fraiche - skalotteløg & purløg

Rejecoktail

håndpillede fjordrejer - grillet citron - skaldyrsauce - bitre salater & hvide asparges

Rødspættefilet

havtornremoulade - citron & dild

Tørmodnet saltet gourmet skinke

grønne asparges - dehydrerede tomater - sennepsmayonnaise - lageret parmesan & ærteskud

Grillet dansk lammefilet

aspargessalat - ramsløg & morkelsauce

Rabarbermazarin

bagt rabarberpuré - hvid chokolade & lime

hjemmebagt rugbrød - små surdejsboller & saltet smør

595 kr.

Påskemenuen skal forudbestilles på info@madmedkant.dk

Min 10 kuverter

Ønsker alle en god påske