
TAKE AWAY PÅSKEMENU
Stegte sild
karrysalat rørt med friske urter - nye løg & smilende vagtelæg
Koldrøget halehængt laks
cremet rygeost - syltede asparges - sprød malt & citrusurter
Smørbagte boghvede blinis
stenbidderrogn - fed creme fraiche - skalotteløg & purløg
Rejecoktail
håndpillede fjordrejer - grillet citron - skaldyrsauce - bitre salater & hvide asparges
Rødspættefilet
havtornremoulade - citron & dild
Tørmodnet saltet gourmet skinke
grønne asparges - dehydrerede tomater - sennepsmayonnaise - lageret parmesan & ærteskud
Grillet dansk lammefilet
aspargessalat - ramsløg & morkelsauce
Rabarbermazarin
bagt rabarberpuré - hvid chokolade & lime
hjemmebagt rugbrød - små surdejsboller & saltet smør
595 kr.
Påskemenuen skal forudbestilles på info@madmedkant.dk
Min 10 kuverter
Ønsker alle en god påske